Andre opskrifter

Æblekage
Boller
Chokoladekage
Stegt flæsk med persillesovs
Grønlangkål
Løgsuppe med ostestænger
Pandekager
Pastasalat
Røget laks
Surrib

Tilbage til oversigt


 
Chokoladekage
Chokoladekage
Printvenlig side

Til en lille bradepande

300   gr. margarine
3  kopper sukker
3-4 æg   
3  kopper mælk
300  gr. mel
3-4 spsk.  kakao
3  tsk. bagepulver

Flormelis  til glasur

Den blødgjorte margarine røres godt med sukker.  
Æg tilsættes  (et ad gangen). Mælk kommes i.
Halvdelen af melet og bagepulver røres i.
Kakao røres (forsigtigt) i dejen - (det ”støver”).
Resten af melet kommes i og det hele røres godt sammen.
Dejen kommes i en smurt bradepande og bages ved
200 grader i 40-45 min. Når kagen er afkølet kan den
evt. pyntes med glasur.

 
           
        © 2008 KIGA Design All rights reserved