Sukkerfrie julekager

Brunkager
Chokoladesmåkager
Finskbrød
Julecookie
Jødekager
Kakaokage med ananas
Klejner
Pebernødder
Vanillekranse

Tilbage til oversigt


 
Finskbrød - diabetes
Finskbrød - sukkerfrie
Printvenlig side

Opskrift fra Alletiders Kogebog

75 g. margarine
½ vanillestang
200 g. hvedemel
20 g. atwel (eller tilsvarende sødestof)
25 g. sukker
½ tsk. bagepulver
1 æg

Margarinen røres blød. Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud. Hvedemel, vanillekorn, atwel, sukker og bagepulver blandes og røres i margarinen. Dejen samles med ægget. Dejen æltes godt
sammen.
Dejen rulles ud til en pølse på ½ cm. Pølsen trykkes lidt flad og pensles med vand. 20 g. hakkede hasselnødder og 10 g. perfect fit
blandes sammen og drysses henover pølsen.
Pølsen skæres ud i 60 stykker a 5 cm. lange stykker og bages ved 200 grader C i ca. 10 minutter.

 
           
        © 2008 KIGA Design All rights reserved