Sukkerfrie julekager

Brunkager
Chokoladesmåkager
Finskbrød
Julecookie
Jødekager
Kakaokage med ananas
Klejner
Pebernødder
Vanillekranse

Tilbage til oversigt


 
Jødekager - diabetes
ÆJødekager - sukkerfrie
Printvenlig side

Opskrift fra Alletiders Kogebog

75 g. margarine
½ vanillestang
200 g. hvedemel
20 g. atwel eler perfect fit (eller tilsvarende sødestof)
25 g. sukker
½ tsk. bagepulver
1 æg
1 tsk. citronsaft

Margarinen røres blød. Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud. Hvedemel, vanillekorn, atwel, sukker og bagepulver
blandes og røres i margarinen. Dejen samles med ægget og citronsaft. Dejenæltes godt sammen.
Dejen rulles tyndt ud til en tykkelse på 2-3 mm. Kagerne udstikkes med et portvinsglas, pensles med vand og en blanding af ½ tsk. stødt kanel og 2 spsk. perfect strø drysses over kagerne. Pynt med ½ mandel.
Kagerne bages ved 200 grader C i ca. 10 minutter.

 
           
        © 2008 KIGA Design All rights reserved