Kager i massevis...
Tilbage til oversigt


 
Lene's brødtærte
Lene's brødtærte
Printvenlig side

6 æg
100 gr. revet rugbrød
250 gr. sukker
100 gr. hakkede nødder
1 tsk. bagepulver
½ l piskeflæde
50 gr. nødder

Æggene deles i hvider og blommer og hviderne piskes stive. Sukkeret røres forsigtigt i hviderne lidt efter lidt, og derefter røres æggeblommerne i en ad gangen. De hakkede nødder og revet rugbrød blandes sammen og tilsættes forsigtigt sammen med bagepulveret.
Dejen kommes i 3 meget velsmurte lagkageforme og bages ca. 10 min. ved 225 grader.
De færdige lagkagebunde lægges sammen med flødeskum og pyntes med hakkede nødder.

Brødtærte af denne type kendes kun i Sønderjylland.
"Jæn ka rolle rain mæ, te dæ wæ itt jet bet æuve æ tåert.."

 
           
        © 2008 KIGA Design All rights reserved