Kager i massevis...
Tilbage til oversigt


 
Goderåd (gojraj)
Goderåd (gojraj)
Printvenlig side

40 – 45 stk.

500 gr. mel
250 gr. sukker
200 gr. smør
4 æg
3 stk. kardemomme
1 tsk. vaniljesukker

Sukker og smør røres sammen. Der tilsættes æg, vaniljesukker og kardemomme. Melet røres i lidt ad gangen. Bages på hver side i et særligt goderådsjern, som smøres med en flæskesvær efter bagning af hver kage, såfremt det ikke er et moderne teflonbelagt jern.

Disse småkager er smukke at se på. De er imponerende af størrelse, og har stor holdbarhed. Godt nok tager det lidt tid at fremstille, du skal nok regne med cirka en time. Goderåd er lysebrune, helt tynde og sprøde. De opbevares i stabler i en lufttæt kagekasse, der svarer til størrelsen på goderådene.

 
           
        © 2008 KIGA Design All rights reserved