Sukkerfrie julekager

Brunkager
Chokoladesmåkager
Finskbrød
Julecookie
Jødekager
Kakaokage med ananas
Klejner
Pebernødder
Vanillekranse

Tilbage til oversigt


 
Pebernødder - diabetes
Pebernødder - sukkerfrie
Printvenlig side

Opskrift fra Alletiders Kogebog

150 g. hvedemel
¼ knsp stødt peber
¼ knsp. Stødt nellike
¼ tsk. stødt kanel
1 knsp. Hjortetaksalt
25 g. margarine
25 g. atwel (eller tilsvarende sødestof)
½ æg
45 g. sukker

Hvedemel, krydderier og hjortetaksalt blandes. Margarinen smuldres i melblandingen, til det ligner reven ost. Atwel
blandes i.
Æg og sukker piskes sammen til æggesnaps. Melblandingen samles medæggesnapsen og æltes godt. Dejen stilles koldt i ca. 15 min.
Dejen trilles i ca. 1 cm. tykke stænger og skæres i små stykker, der trilles til kugler.
Kuglerne lægges på en bageplade og trykkes lidt flade. Pebernødderne bages ved 200 grader C i ca. 10 minutter, til de er
lysebrune.

Tips:
Dejen kan fryses.

 
           
        © 2008 KIGA Design All rights reserved