Andre opskrifter

Æblekage
Boller
Chokoladekage
Stegt flæsk med persillesovs
Grønlangkål
Løgsuppe med ostestænger
Pandekager
Pastasalat
Røget laks
Surrib

Tilbage til oversigt


 
Sønderjysk surrib
Sønderjysk surrib
Printvenlig side

1 ribbensteg med svær og ben
2 liter vand
6-8 laurbærblade
1 pose sylte krydderier
ca 20 g salt
3 g hvid peber
1 kop eddike
15 blade husblas

Ribbenstegen lægges i gryde med vandet og laurbærblade, salt, kryderier og koger i 2 timer.
Tages derpå op af gryden, sværen tages af og benene tages ud.
Lad kødet stå til det er koldt, skær det nu i skiver ca.1/2 cm.tyk læg det pænt i en glasskål.
Si nu suppen og kog den op og tilsæt eddike og husblas smag til om der skal mere salt i, hæld suppen over kødet til det dækker helt. Stil det koldt (i køleskab) til dagen efter.
Holdbar i køleskab ca. 1 uge, spises på rugbrød med sky.
 
           
        © 2008 KIGA Design All rights reserved